Zahar de Mesteacan, 200 g, Natura Plus Zaharul de Mesteacan (Xilitolul) este un indulcitor natural care se absoarbe mai usor decat zaharul, mentine glicemia sanguina, ajuta la scaderea...
extras din sucul de trestie de zahăr conține minerale, precum fier, calciu și fosfor conține vitaminele C și E provine din culturi 100% organice cultivat în mod tradițional Panela...
Green sugar lichid, 50 ml, Remedia Proprietăți: Green Sugar lichid este un îndulcitor natural din extract de Ștevia rebaudiană, ideal pentru îndulcirea băuturilor. Cu valoare...
Datorită gustului special al zahărului din flori de cocos și al valorilor sale mai favorabile de conținut în comparație cu zahărul din cristal, în prezent este o alternativă de îndulcire...
Zahar Brun de trestie de zahar, 1 kg, Lucas Bites Dar ce este zahărul turbinado? În timp ce zahărul alb rafinat poate fi derivat din trestie de zahăr sau sfeclă de zahăr, turbinado...
Zaharina, 100 comprimate, Alevia Proprietăți: Zaharina este un înlocuitor al zahărului folosit în special de diabetici și de cei ce vor să slăbească. Se utilizează pentru îndulcirea...
Zahar plic brun personalizat Lavazza. Foarte practice pentru baruri sau birouri, plicurile de zahar brun va indulcesc cafeaua zi de zi. Acesta este ambalat la plic (bagheta stick) de...
Zahar brut din trestie bio 500g Un zahar nerafinat, din trestie de zahar, auriu Ingrediente: 100% zahar brut din trestie* *din agricultura ecologica Tara de origine: Brazilia...
Zahar brut din trestie de zahar, 1 kg, Sano Vita Proprietati: În timp ce zahărul alb rafinat poate fi derivat din trestie de zahăr sau sfeclă de zahăr, turbinado provine exclusiv...
Zahar vanilat Bourbon, bio, 2x 8g, Nat-ali Zaharul vanilat NAT-ALI este facut in mod traditional cu ingrediente de calitate. Vanilia si trestia de zahar sunt cultivate dupa regulile...
Vilgain Panela BIO este un îndulcitor nerafinat cu un gust ușor de caramel. Se obține prin fierberea și evaporarea sucului de trestie de zahăr. Păstrează toți nutrienții care sunt prezenți...
Dextroza sau zahărul din struguri este un înlocuitor excelent și sănătos al zahărului, este o monozaharidă cu indice glicemic ridicat. Înlocuiește zahărul și este excelent la coacerea...
Zahărul perlat oferă o textură crocantă pentru preparate și poate fi folosit pentru a decora produse de patiserie cu scorțișoară, prăjituri, brioșe și alte deserturi dulci. Valoare...
Zahăr pudră de înaltă calitate, ideal pentru prepararea glazurii regale sau a cremei de unt. Prafuiți suprafața de lucru cu puțin zahăr pudră pentru a întinde cu ușurință marțipanul...
Indulcitor sub forma de pudra, pe baza de glicozide din steviol. Sucrazit Stevia este un înlocuitor natural și versatil pentru zahărul tradițional. Cu capacitatea de a se dizolva în...
Pentru zahărul ecologic vegan din trestie de zahăr, sucul de trestie de zahăr a fost fiert cu grijă, uscat și măcinat. Nu conține aditivi și are un gust incomparabil de caramel. De...
Zahar brun melasa nerafinat, 500 g, Solaris Caracteristici: Zahar brun nerafinat obtinut din trestie de zahar de calitate superioara din Mauritius. Utilizare: Este recomandat...
Zahar din palmier de cocos bio, 250g, Dragon Superfoods Zahar din palmier de cocos, provenit din culturi ecologice. Alternativa perfecta la zaharul din trestie. Zaharul din palmier...
Green sugar lichid cu aroma de ciocolata, 50 ml, Remedia Proprietăți: Este un îndulcitor natural din extract de Stevia Rebaudiană cu o putere de îndulcire de 300 de ori mai mare...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.
×
Pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de navigare mai plăcută, site-ul Compari.ro utilizeaza cookie-uri care sunt acceptate odata cu utilizarea siteului. Detalii.